Боси конопени кецове BOHEMPIA VELIK 2.0 WHITE-WHITE

229,00 лв.
  • Марка: BOHEMPIA
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Босите обувки VELIK се отличават със съчетанието на съвременен стил и комфорт. Подплатената яка и еластичните ленти ги правят лесен за носене всекидневен избор. Като всички наши боси обувки, този модел има много място за пръстите на краката и е супер лек. 5 мм тънка неплъзгаща се подметка е напълно гъвкава. Издръжливата конопена горна част се характеризира с превъзходна дишаемост и влагоотвеждащи свойства. Благодарение на това краката ви ще се запазят свежи и сухи през целия ден.

Подробно описание на продукта

Търсите удобни обувки, които можете да носите през целия ден? Практични и стилни  боси маратонки VELIK - вашият идеален избор за летните дни ! Можете да носите обувки, които приличат на маратонки, но се чувстват толкова удобни, колкото джапанките. Нещо повече, слипоните са много гъвкави и биха били чудесни с дънки, шорти, сарафан... всичко!

Спестете време с тази лесна за обуване обувка! Идеята зад този гениален дизайн е, че можете лесно да го свалите и също толкова бързо да го поставите обратно без никакви проблеми. Слипоните просто правят живота много по-лесен и  са най-добрият вид обувки, ако бързате.

Слипоните VELIK са идеални и за пътуване защото можете лесно да ги плъзнете и съблечете при охраната на летището и след като се качите на самолета. Освен това те не заемат много място и са много леки, така че няма шанс да изпратят куфара ви над ограничението за тегло. Независимо от вашата дестинация, VELIK е идеалният спътник!

 

VELIK е  унисекс PETA-сертифицирана  веган обувка за босо стъпало с горна част от 100% конопено платно,  5 mm тънка подметка от естествен каучук и подвижна 4 mm тънка стелка, поддържаща добра стойка и абсорбираща удара при всяка стъпка. Конопеното платно е естествен  и  екологичен текстил . Той е антибактериален, естествено отвежда влагата и е устойчив на миризми. Като най-здравата естествена материя, тя гарантира издръжливост и дълготрайност . 

VELIK са дишащи, супер удобни и устойчиви обувки. Отговаря на всички характеристики на обувка за боси крака: тя е изключително гъвкава , има много тънка подметка с нулево повдигане на петата и много място за пръстите на краката ви. Чехлоните VELIK също са невероятно леки - с тях на краката ви ще се почувствате сякаш нямате нищо. Въпреки че тези обувки покриват краката ви, те ще се чувстват леки и ефирни точно като любимия ви чифт сандали.

ГРИЖА ЗА ОБУВКИ

Винаги е добра идея да  импрегнирате  обувките, преди да ги носите за първи път. Импрегниращият материал се абсорбира в обувката, като прави повърхността й устойчива на външната среда, запазвайки цвета и удължавайки издръжливостта на обувката. Предотвратява се не само влагата, но и проникването на мръсотия. 

За да осигурите  водоустойчивост , горещо препоръчваме  правилно и редовно да импрегнирате обувките с обикновени импрегниращи препарати . Преди импрегниране отстранете мръсотията и праха  от обувките си и ги оставете да изсъхнат напълно.  

Препоръчваме почистване с мека четка или влажна кърпа. Оставете обувките да изсъхнат достатъчно след носене. Не поставяйте в близост до директни източници на топлина. Да не се пере машинно. Цветовете може да избледнеят с времето. 

СПЕЦИФИКАЦИЯ 

  • Унисекс веган маратонки на бос крак
  • 100% естествено конопено платно
  • 5 мм тънка, гъвкава подметка от естествен каучук
  • Подвижна, 4 мм тънка стелка от пенолатекс за комфорт през целия ден
  • Лек и дишащ
  • Изработен от възобновяеми естествени материали

Таблица с размери на боси обувки

 

Боси обувки (mm)

Дължина на стелка ЕС размер Ширина
(стандартна)
Ширина
(широка - "w")
231 36 91 100
238 37 93 100
245 38 94 103
251 39 95 104
258 40 96 105
265 41 98 106
271 42 100 107
278 43 101 109
285 44 103 110
290 45 104 112
297 46 105 113
301 47 106 116